Onze merken

AplusK voegt waarde toe aan de producten van fabrikanten

AplusK is distributeur van audiovisuele producten en oplossingen. Dit betekent niet dat AplusK een “dozenschuiver” is. Integendeel! Door zeer selectieve en goed afgewogen partnerships met uiteenlopende fabrikanten en leveranciers heeft AplusK een productassortiment opgebouwd waarmee de meest complexe audiovisuele oplossingen zijn te realiseren.

Door de losse producten van diverse leveranciers te vertalen naar innovatieve oplossingen voor de professionele markt voegen we als AplusK heel veel waarde toe aan deze producten. Iets wat zowel door onze fabrikanten als resellers zeer gewaardeerd wordt.

Wederzijdse synergie

Doordat wij als distributeur voortdurend in gesprek zijn met onze fabrikanten en we de lijnen kort houden, is AplusK heel goed in staat om de steeds veranderende vraag vanuit de markt te vertalen naar onze leveranciers. Op die manier houden we elkaar scherp en sturen we aan op productontwikkelingen die aansluiten op de behoefte van u een uw klanten. Kortom; door een goede synergie tussen AplusK, fabrikanten en resellers komen we continue tot oplossingen waar u uw voordeel mee doet.

Onze merken

Klik op het logo voor meer informatie over het betreffende merk

Samsung logo Hitachi logo Sharp logo Philips Logo
Dynascan logo

Optoma logo

 

Lumens logo

 

 

WePresent logo

 

 

Gyration logo

Extron logo

SMS logo

Evoko logo

 


Audipack

Projecta-AplusK SmartMetals

Digital Projection