Philips Professional Displays

Philips Professional Display LogoAplusk is officieel Benelux distributeur van de professionele beeldscherm oplossingen van Philips. Displays die speciaal ontwikkeld zijn voor uiteenlopende zakelijke en narrowcasting toepassingen. Met Philips bieden wij resellers volop commerciële en technische mogelijkheden.

Geïntegreerde ICT technologie

Met een assortiment variërend van stand-alone tot videowall en multi-touch schermen én beelddiagonalen tussen de 32 en 98 inch biedt Philips voor uiteenlopende toepassingen altijd een passend aanbod. Maar vooral de verregaande geïntegreerde ICT technologie in de Philips digital signage productserie is echt een grote toegevoegde waarde. Denk aan cloud beheer dankzij een geïntegreerde HTML5 browser op basis van Android en standaard gratis gebruiksvriendelijke content management software. Features waar volop behoefte aan is en waar u met de Philips professionele displays uitstekend in kunt voorzien.

AplusK is volledig getraind in het aanbieden van de Philips professional displays en uitstekend in staat resellers zowel op technisch als commercieel gebied volledig te ondersteunen in het aanbieden van de deze oplossingen. Heeft u vragen over het assortiment of vrijblijvend advies? Neem contact op met uw Dealer Manager. 

Bekijk hier de Philips producten