AplusK gaat verhuizen

AplusK gaat verhuizen

Als gevolg van onze constante (en soms zelfs onstuimige) groei is ons pand aan de Gieterijstraat in Ridderkerk te klein geworden. En dat is goed nieuws. Voor ons. Maar toch ook voor u, als één van onze dealers. Op dit moment wordt er nog hard gebouwd aan ons nieuwe onderkomen in de Havenstraat, op een steenworp afstand van ons huidige pand. De sleuteloverdracht heeft inmiddels plaatsgevonden en de verhuisdatum is bekend. Als de planning gehaald wordt zullen we op 21 september aanstaande het nieuwe pand betrekken.

Onze verhuizing naar een volledig nieuw, groter en beter uitgerust pand symboliseert onze groei en verdere professionalisering als full service AV distributeur. Op deze nieuwe locatie kunnen wij u - en uw klanten - in onze grotere showroom meer audiovisuele oplossingen demonstreren. Ook biedt deze locatie veel meer mogelijkheden voor ons en onze leveranciers om producttrainingen aan u te verzorgen en voorraden te houden. Kortom een locatie die aansluit bij ons streven om u als reseller maximaal te ondersteunen.

We zullen u de komende maanden op de hoogte houden van de vorderingen en hopen u in het najaar te mogen begroeten in onze splinternieuwe showroom.