Nieuw: wePresent WiPG 1600W vervanger van de WiPG 2000S

wePresent WiPG 1600W

De wePresent WiPG 1600W, opvolger van de 2000S, is een presentatiesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor draadloze (multi)touch-aansturing van touchscreens en interactieve whiteborden. Met de 1600W van Wepresent kunnen gebruikers interactieve presentaties geven, samenwerken, of deelnemen aan discussies vanaf hun eigen computer, tablet of smartphone. Ideaal voor klaslokalen en collegezalen.

De WiPG-1600W is nog verder geoptimaliseerd met onder andere de volgende features.

  • Kies de netwerkoplossing die het beste is voor uw omgeving: bedraad LAN, draadloos LAN of combinatie bedraad en draadloos.
  • Plaats een USB stick in de WiPG-1600 om bestanden, documenten en afbeeldingen direct te presenteren; of audio-videomedia rechtstreeks af te spelen.
  • Schrijf, teken en annoteer op het scherm met behulp van de actieve annotatie overlay. Met één klik schakelt u de presentatie over op een whiteboard.
  • Voorzien van moderator-opties zodat onderwijzers kiezen welke devices hun scherm mogen delen en op die manier controle houden over de getoonde content op het scherm. 

De AES-128 bit-encryptie op data en https-encryptie van webbestanden zorgt voor een veilige omgeving voor leraren en studenten.