Room Management

Minder beschikbare vierkante meters en een schommelende bezetting van de vierkante meters die wél beschikbaar zijn, zijn uitdagingen waar veel facilitair managers mee te maken hebben. Het efficiënt gebruik van de vergader- en presentatieruimtes met bijbehorende faciliteiten wordt daardoor steeds belangrijker.

AplusK biedt diverse Room Management Systemen die ervoor zorgen dat ruimtes optimaal gebruikt worden en die belangrijke data verzamelen voor gebruiksanalyses en efficiënter gebruik van vergaderruimtes en flex werkplekken.

Evoko Liso

Met de Evoko Liso is het mogelijk om vanuit je agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Daarbij is alle informatie over de ruimtes beschikbaar. Denk aan formaat, aanwezige apparatuur en status.

Zo kan voor iedere vergadering eenvoudig de ruimte gevonden worden die aansluit op de vergaderbehoefte van dat moment. De Liso is voorzien van een slimme analyse functionaliteit waardoor een volledig inzicht in het gebruik van de ruimtes kan worden verkregen. Vergaderpatronen kunnen worden achterhaald en faciliteiten hierop aangepast.

Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De installatie is daardoor zeer eenvoudig uit te voeren. Mocht u toch de installatie willen uitbesteden? Geen probleem, AplusK zorgt ervoor dat het Room Management naar volle tevredenheid volledig werkend wordt opgeleverd en geheel wordt geïntegreerd in de infrastructuur van uw klant.


Overtuig uw klant met onze demomogelijkheden

De Evoko Room Manager is sinds de introductie in 2010 al met diverse prijzen bekroond en heeft zijn toegevoegde waarde ruimschoots bewezen. De Evoko Liso overtreft dit nog eens. Uw klant overtuigen van de kracht van de Evoko Liso? Vraag uw AplusK Dealer Manager naar de speciale demovoorwaarden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Room Management of hoe AplusK u hierin kan ondersteunen? Bel uw AplusK Dealer Manager 088 – 7000.800 of mail naar info@aplusk.nl.