Samsung FLiP met onderstel

Samsung FLiP met onderstel

Beschikbaarheid: = Op voorraad

OF

Informatie aanvragen

Productinformatie

Details

De Samsung FLiP is een interactieve flipover met ongeëvenaarde schrijfervaring en slimmigheden die efficiënter en productiever samenwerken stimuleren. De FLlP doet precies wat je van een dergelijke tool verwacht. Geen overdaad aan nooit-gebruikte functies, maar alleen die functies die de gebruiker écht verder helpen. Dit in combinatie met het intuïtieve gebruik en de kwaliteit die je van A-merk Samsung mag verwachten, maakt het een ideale oplossing voor teammeetings. Gebruikers kunnen zonder instructie aan de gang en beheerders hebben er geen omkijken naar.

De Samsung FLiP biedt onder andere...

  • Natuurlijke schrijfervaring dankzij een geavanceerde IR technologie én de mogelijkheid om het scherm in portraitmodus 4,5 graad naar achteren te kantelen.
  • Automatisch schermactivatie door sensortechnologie.
  • Eenvoudig horizontaal of verticaal te draaien om de schrijfruimte te maximaliseren.
  • Content van externe devices weergeven met geïntegreerde NFC- en schermspiegelingstechnologieën.
  • Handige zoek- en navigatiefuncties in de centrale database.
  • Notities (beveiligd) opslaan.

Demomogelijkheden voor resellers
Wij zijn als officieel Samsung distributeur erg enthousiast over de Samsung FLiP. Deze digitale flipover kan echt zonder gedoe gebruikt worden door iedereen. Iets waar zowel facilitair beheerders als gebruikers erg blij van worden. We kijken er dan ook naar uit u het apparaat te kunnen demonstreren zodat u en uw klanten zo snel mogelijk de vruchten zullen plukken van dit schitterende product. Bel uw AplusK Dealer Manager voor een afspraak - 088 - 7000.800 - of mail naar info@aplusk.nl.  

Extra informatie

Extra informatie

Merk Samsung
Diagonaal 55 inch
Helderheid 300 cd/m²
Resolutie 3840x2160
Contrast Ratio 4700:1
Touch functionaliteit Ja
Producttype Standalone Touch Display
Aspect Ratio 16:9