Narrowcasting; van hardware tot complete oplossingen met bijbehorende services

Steeds meer organisatie ontdekken de kracht van narrowcasting en willen de mogelijkheid om heel eenvoudig vanuit een centraal punt, heel doelgericht en vooral flexibel te communiceren optimaal benutten. De vraag naar narrowcasting oplossingen neemt dan ook onverminderd toe en biedt u uitstekende commerciële kansen.

Diverse pakketten en oplossingen voor uiteenlopende toepassingen

AplusK is niet alleen distributeur van uitstekende hardware voor narrowcasting, zoals de Samsung Smart Signage Displays, maar biedt ook complete narrowcasting pakketten. Door samen te werken met diverse partners voor onder andere software, content, widgets en trainingen hebben we voor uiteenlopende toepassingen een geschikte oplossing. Meer informatie over deze partners leest u op onze speciale AplusK Partners pagina.

Templates voor het vullen van de presentaties

Het belangrijkste aspect van een narrowcasting oplossing is uiteraard de informatie die wordt getoond op het scherm. Omdat niet iedere organisatie beschikt over de grafische capaciteiten om zelf templates te ontwikkelen heeft AplusK een aantal Templates waarmee uw klant heel eenvoudig zijn narrowcasting presentaties in eigen huisstijl kan vormgeven. De mogelijkheden zijn daarbij nagenoeg onbeperkt. Een AplusK service waarmee u zich sterk kunt onderscheiden.

Widgets voor actuele weer- verkeers- en nieuwsfeeds

Wil uw klant graag verkeersinformatie, het laatste nieuws of een Facebook timelime tonen binnen een presentatie? AplusK heeft samen met zijn partners slimme widgets ontwikkeld om deze informatie direct en legaal van het web te halen en op de gewenste beelddragers te tonen. Het aantal widgets dat gebruikt kan worden in templates is erg groot. Uiteraard hebben we de meest gebruikte widgets voor u beschikbaar.

Meer informatie of een offerte op maat?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met narrowcasting? Bel AplusK 088 – 7000.800 of gebruik de offerte configurator om heel eenvoudig een offerte op maat aan te vragen.