Barco Product Updates

Barco product updates

Barco lanceert XMS Cloud Management Platform

Het XMS Cloud Management Platform is een veilige cloudgebaseerde oplossing, waarmee je op afstand grote ClickShare- en wePresent installaties beheert, die zijn verdeeld over verschillende locaties. De XMS Virtual Edge zal Barco’s huidige CMGS (Collaboration Management Suite) vervangen.

Om toegang te krijgen tot het cloudplatform implementeer je een Cloud Gateway in het bedrijfs-IT-netwerk. Dit doe je met de XMS Edge (voorheen XMS-110; een hardware-apparaat als gateway naar de cloud) of via de XMS Virtual Edge (een gratis downloadbaar OVA bestand dat op een virtuele machine kan worden geïnstalleerd).

Update voor de Chromebook  app "MirrorOp WiCS-2100"

Er is een update beschikbaar voor de app "MirrorOp WiCS-2100". In de nieuwe versie van de eind maart uitgebrachte Chromebook versie is het volgende gewijzigd:

  • De app heet nu "MirrorOp Sender" in plaats van "MirrorOp WiCS-2100"
  • De app ondersteunt nu ook de WiPG-1600W en de WiPG-1000 

Dankzij deze update hoeven Chromebook gebruikers slechts één app te installeren voor alle huidige wePresent-modellen (WiPG-1000P, WiPG-1600W en WiCS-2100). De nieuwe app is alleen beschikbaar in de Chrome Web Store (op Chromebook).

Overzicht casting mogelijkheden WiCS-2100

De WiCS-2100 ondersteunt verschillende projectiemethoden. Afhankelijk van de methode varieert het maximaal aantal afzenders dat inhoud mag casten. Voor de duidelijkheid hieronder de mogelijke casting-scenario's.