Sharp

Sharp logo

Sharp Electronics Benelux bv is gevestigd in Houten en is een dochteronderneming van het reeds meer dan 100 jaar bestaande wereldwijd opererende Sharp Corporation.

In 2016 is Sharp een strategische alliantie aangegaan met de grootste elektronica fabrikant ter wereld, Foxconn. Deze samenwerking biedt Sharp de mogelijkheid haar creatieve geest nog meer tot uiting te laten komen in de ontwikkeling van technologisch innovatieve producten die met optimale efficiëntie geproduceerd kunnen worden. Sharp is door deze alliantie een van ‘s werelds grootste fabrikanten van business- en consumentenelektronica.

Doordat AplusK geautoriseerd distributeur is profiteren u en uw klanten van het uitgebreide aanbod exclusieve Sharp producten, de garanties en services.

"Als gevolg van de groei van Sharp in de markt voor professionele monitoren waren wij op zoek naar een partner die samen met ons de wederverkopers kon ondersteunen in hun verkooptrajecten. In AplusK hebben we een perfecte partner gevonden die de kennis en kunde beheerst om een verkooptraject zowel op technisch als inhoudelijk gebied te ondersteunen. Het brede assortiment met aanverwante producten, waarbij AplusK ook specifieke oplossingen biedt voor de markten waarin Sharp sterk is vertegenwoordigd, zoals het onderwijs en de markt voor digitale informatievoorziening, zorgt ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan ons aanbod.”

“Het enthousiaste team en de zorg voor kwaliteit en service maken AplusK tot een geweldig verlengstuk van Sharp in de Nederlandse en Belgische markt." Ronald Huijbregts, Manager Sales Visual Solutions Northern Europe Sharp

Bekijk hier alle Sharp displays.