Demo ondersteuning

Wilt u uw klant overtuigen door het aangeboden product vooraf te tonen? Of wilt u producten eerst zelf uitproberen of met eigen ogen zien voordat u deze aanbiedt aan uw klanten? Ook in die gevallen mag u rekenen op onze professionele ondersteuning.

Showroom

AplusK heeft in Ridderkerk een compacte, maar fraai ingerichte showroom waar u kennis maakt met diverse audiovisuele producten en oplossingen. Uiteraard bent u, evt. samen met uw klanten, van harte welkom. We laten u daar graag de mogelijkheden zien. Omdat de producten regelmatig wisselen raden wij u aan vooraf even contact op te nemen of de oplossingen die u wilt (laten) zien, ook aanwezig zijn.

Showrooms leveranciers

Behalve in de AplusK showroom nemen we u ook graag mee naar de showrooms van onze leveranciers. Het voordeel van deze showrooms is dat er van het betreffende merk veel meer producten en oplossingen te zien zijn en u productinformatie krijgt van de leverancier zelf. Iets wat door sommige eindgebruikers zeer gewaardeerd wordt. Uiteraard is ook uw klant van harte welkom. Bezoek aan de showrooms van leveranciers gaan altijd in overleg met AplusK. Neem contact op met uw Dealer Manager voor een afspraak of meer informatie.

Demo pool

AplusK heeft een grote pool met producten die u zelf op locatie kunt inzetten voor demo’s aan uw klant; maar uiteraard ook voor trainingen aan uw personeel. De producten in deze demopool wisselen in een redelijk hoog tempo (we blijven graag actueel), dus het is raadzaam even contact op te nemen of het door u gewenste product beschikbaar is.

Producten in de demovoorraad:

  • Diverse Samsung Smart Signage Displays
  • Diverse Sharp Large Format Displays
  • Diverse Hitachi projectoren
  • Diverse Hitachi wireless switchers
  • Diverse WePresent producten
  • Diverse Evoko Room Managers
  • Diverse Evoko Minto’s
  • Diverse Lumens document camera’s

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Mail naar info@aplusk.nl om het product van uw keuze in te plannen.