Samsung

Samsung logo

Samsung is wereldwijd marktleider op het gebied van (interactieve) LCD/LED displays en videowalls voor professionele toepassingen en narrowcasting. Door steeds de laatste technologische ontwikkelingen te combineren met uitstekende beeldkwaliteit en een strak design

met dunne schermranden weet Samsung zich te onderscheiden. De Samsung displays zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en zijn voorzien van handige features zoals ingebouwde players en netwerkfunctionaliteit.

Marc Janssen, Manager Sales IT Division bij Samsung Electronics over de samenwerking met AplusK… “De eindklanten waarderen de gedegen samenwerking tussen Samsung en AplusK al sinds het begin van deze eeuw, waarbij AplusK voor Samsung de distributie van de Samsung Smart Signage producten in de Benelux verzorgt”.

“De samenwerking is zo succesvol dankzij de wederkerige synergie; zo weet AplusK de Samsung proposities uitstekend te vertalen naar innovatieve oplossingen voor de professionele markt. Ook weten de professionals van AplusK Samsung als fabrikant uit te dagen om proposities naar de markt te blijven brengen, die nauw aansluiten op de steeds veranderende vraag vanuit de markt. Wij houden elkaar scherp door altijd kritisch te blijven kijken naar de toegevoegde waarde voor de eindklanten en dat geeft energie”.

”AplusK weet op technisch- en commercieel niveau elk project, ongeacht de grootte, goed te begeleiden en dan is de verwachting dat onze jarenlange samenwerking wordt voortgezet een logisch gevolg.”

Bekijk hier alle Samsung displays.