In control met Logitech Tap, Extron controller en LinkLicense

In control met Logitech Tap, Extron controller en Link License

Met Extron voeg je eenvoudig extra functionaliteit toe aan Logitech Tap oplossingen. Zo kan de Tap worden uitgerust met Extron besturingssystemen, audiosignaalprocessors en digitale videoschakeling en -distributie. Deelnemers aan vergaderingen profiteren van aanzienlijk meer mogelijkheden en van het gemak van centrale audiovisuele controle. Allemaal vanuit een vertrouwde gebruikersinterface.

Naast de gebruiksvriendelijke Extron bedieningsinterface op het scherm, kunnen vergaderruimten videosignaaldetectie en aanwezigheidssensoren integreren om videoschakeling, verlichting en weergavevoorinstellingen te automatiseren. Schaalbare samenwerkingsoplossingen van Extron en Logitech kunnen worden onderhouden met Microsoft SCCM, System Center Configuration Manager.

Lees meer

Extra voordelig in control!

Extron LinkLicense® is een snelle, kosteneffectieve manier om nog krachtigere mogelijkheden aan Extron-producten toe te voegen. Elk type LinkLicense ontgrendelt een unieke set functies voor gemak en functionaliteit. Omdat het per systeem is toe te passen kun je de mogelijkheden en prestaties verbeteren waar en wanneer dat nodig is. Het activeren van een LinkLicense op een product gaat snel en moeiteloos waardoor je direct kunt profiteren van de mogelijkheden.

Meer over Extron LinkLicence