Vogel’s Innoveert met dvLED Connect-it: Universele Montageoplossing voor LED-panelen

Vogel’s Innoveert met dvLED Connect-it

Ook Vogel’s heeft de ISE gebruikt om zijn nieuwste innovatie te onthullen: dvLED Connect-it, een modulaire montageoplossing voor LED-panelen. Een opvallende eigenschap is de universele compatibiliteit, waardoor dvLED Connect-it geschikt is voor alle merken dvLED-panelen. Hiermee zet Vogel’s een nieuwe standaard voor LED-paneelmontagesystemen en versterkt het zijn positie als marktleider.

Het systeem, met een gepatenteerd ontwerp, excelleert in slimme functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Met een ultraslank ontwerp van 40,5 mm en een diepteaanpassing van 40 mm biedt dvLED Connect-it een snel en eenvoudig installatieproces voor LED-videowalls aan muren, plafonds, en Vogel’s vloerstandaards en trolleys. Het systeem, gecertificeerd met TÜV-5, garandeert hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Dankzij nauwkeurige aanpassingen in de "x", "y" en "z" richtingen zijn naadloze installaties gegarandeerd.

Martin en Bob nemen je mee over de Vogel’s stand en tonen je graag deze, en natuurlijk alle andere Vogel’s innovaties. Bekijk de video.