Evoko Liso volgt definitief de Evoko Room Manager op

Evoko liso alternatief Evoko Room Manager

De Evoko Liso is inmiddels wereldwijd omarmd als de succesvolle opvolger van de immens populaire Evoko Room Manager. Omdat de Liso alleen maar voordelen biedt ten opzichte van de Room Manager zal Evoko stoppen met de productie van de Room Manager, en voortaan alleen nog de Liso in het assortiment voeren.

Bestaande installatie nog steeds uit te breiden met Evoko
Heeft u klanten die een uitbereiding wensen op het huidige systeem met de Room Manager? Geen paniek! Omdat beide systemen naadloos op elkaar aansluiten, is het heel goed mogelijk een bestaande installatie verder uit te rollen met de Liso. Zowel voor gebruikers al beheerders verandert er weinig in de manier van ruimtes boeken en beheren. Behalve dat de Liso nog gebruiksvriendelijker en veelzijdiger is. Dat in combinatie met de nieuwe aangekondigde features maken de keuze voor de nieuwe Liso zeer aantrekkelijk voor zowel bestaande Room Management klanten als nieuwe gebruikers.

Nieuw voor de Evoko Liso;

  • Vindt – direct vanuit Outlook - een ruimte op basis van plaats en verdieping
  • Filter op beschikbaarheid, capaciteit en beschikbare apparatuur
  • Geef je voorkeur voor een opstelling en reserveer catering en/of speciale apparatuur

Bètaprogramma voor Liso 2.0 nu openbaar
Tijdens Infocomm heeft Evoko het publieke bètaprogramma voor Liso 2.0 gelanceerd. In deze update is het ontwerp gepolijst, de informatiestroom op de Liso op verschillende tijden aan te passen en een nieuwe statuslichtkleur toegevoegd. Deze kleur wordt 10 minuten voordat een vergadering begint getoond en maakt de gebruikerservaring nog prettiger. Tot slot zijn er ook enkele grote wijzigingen in Evoko Home voor een soepelere installatie-ervaring en het beheer van installaties van grotere omvang.

Aantrekkelijke korting bij staffel afnames
AplusK maakt het aanschaffen van een Evoko Room Management pakket nog interessanter door het aanbieden van aantrekkelijke kortingen bij staffel afnames. Wist u dat AplusK ook volop ondersteuning biedt bij het advies en implementatietraject van Room Management systemen? Ideaal als u zelf niet over de juiste resources beschikt.

Meer informatie hierover? Neem contact op met AplusK.

Bel uw AplusK Dealer Manager 088 - 7000.800 of mail naar info@aplusk.nl.