Gebruik je Windows apps op de Samsung FLiP met AOPEN

Gebruik je Windows apps op de Samsung FLiP met AOPEN

De Samsung FLiP is al jaren een succes. Door de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheid om te tekenen en schrijven op het eindeloze canvas wordt de digitale flipover graag gebruikt in het onderwijs en op kantoor.

Nu Samsung en AOPEN de handen ineen slaan krijgt de FLiP nog meer functionaliteit. Door een OPS computer aan deze populaire digitale flipover te koppelen worden namelijk ook Windows programma’s toegankelijk op de FLiP en kan er gewerkt worden met alle bekende Windows applicaties. De docent kan zo gebruik maken van verschillende lesmethodes, video’s en presentaties om de stof gevarieerder en leuker te maken. Maar ook het houden van interactieve brainstorms en meetings op kantoor wordt nog makkelijker.   

Met een AOPEN OPS halen jouw klanten maximale functionaliteit en gebruiksgemak uit de Samsung FLiP. 

Compact en ideaal voor flexibel gebruik

De OPS module is dankzij het compacte formaat achterop de FLiP te bevestigen waardoor er een minimale kans is op kabelbreuken en struikelgevaar. De FLiP is nog net zo makkelijk te verrijden en flexibel in te zetten als altijd. Dankzij het Windows systeem starten nieuwe gebruikers zonder training met lesgeven of presenteren op de FLiP!

Bekijk het leaflet 


Interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met je AplusK reseller manager.

Bel 088 - 7000 800 of mail naar [email protected]