ISE 2024: Sony's Crystal LED, BRAVIA Displays en duurzame initiatieven

 Sony's Crystal LED, BRAVIA Displays en duurzame initiatieven

Ontdek de AV-innovaties van Sony op ISE 2024 in Barcelona! Laat je rondleiden door Natan en Jelmer langs de nieuwste hoogstandjes. Sony legt de focus op het optimaliseren van de moderne werkplek met producten die hybride werken ondersteunen, waaronder de verbluffende Crystal LED-oplossingen, BRAVIA Professional Displays en het TEOS-werkplekbeheersysteem.

Een absolute eyecatcher op het gebied van signage is de indrukwekkende BRAVIA BZ-L-serie, voorzien van state-of-the-art anti-reflectietechnologie, speciaal ontworpen voor winkelomgevingen met uitdagende verlichting. Maar dat is niet alles; de eerder aangekondigde geavanceerde PTZ-camera's met verbeterde AI PTZ Auto-framing zijn eveneens echt de moeite waard om te bekijken.

Sony's toewijding aan duurzaamheid staat in de schijnwerpers met het "Road to Zero" initiatief, waarbij tastbare stappen worden gezet, zoals het gebruik van gerecycled plastic in de BRAVIA BZ-L-serie. Het is inspirerend om te zien dat Sony, als een van de weinige fabrikanten, hele concrete duurzaamheidsdoelen nastreeft. Bekijk de video voor een volledige update en je bent weer helemaal op de hoogte.