Nieuw: Optoma Touch Displays

Optoma Touch brochure

Optoma heeft een professionele line-up touch displays met 4K UHD resolutie op de markt gebracht. De drie modellen, in de formaten 65, 75 en 86 inch, zijn 20-punts touch, voorzien van blauwlicht filter, anti-reflectieglas en bieden uitgebreide mogelijkheden voor het presenteren, bewerken en delen van content. Hiermee zet Optoma als nieuwkomer in de displaymarkt een zeer indrukwekkende standaard neer.

De ingebouwde cloud-drive biedt gemakkelijke toegang tot Google Drive en Microsoft OneDrive. Ook draadloos content delen is mogelijk door middel van iMirror en ScreenShare. Met de AirShare functionaliteit kan de betrokkenheid van het publiek heel eenvoudig getoetst en geanalyseerd worden. De schermen worden standaard geleverd met een kant-en-klaar whiteboard pakket met vooraf geïnstalleerde annotatietools.

Kortom de Optoma OP751RK+ is een zeer complete oplossing voor interactieve en levendige bijeenkomsten in zowel het klaslokaal als vergaderzaal. Zonder dat enige vorm van technische kennis of extra apparatuur nodig is.

Download de Optoma touch display brochure