• U moet ingelogd zijn om gebruik te maken van de configurator.

Nieuw: Samsung Kiosk

Nieuw: Samsung Kiosk

De Samsung Kiosk, in veel landen al ingeburgerd, is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar. Door de simpele en interactieve manier om artikelen te bestellen en/of af te rekenen is deze alles-in-één oplossing populair bij winkelend publiek. Retailers zijn daarnaast erg te spreken over de efficiencyslag die met de kiosk mogelijk is. De Kiosk is eenvoudig te installeren en voorzien van een beschermende coating. 

All-in-one-solution

De Kiosk is verkrijgbaar in stijlvol grijswit en beschikt over een 24 inch touchscreen display. De drijvende kracht achter de innovatie is de SoC-technologie (System on Chip). Met de Kiosk heb je geen externe PC meer nodig en dat verlaagt het stroomverbruik aanzienlijk. Er zijn verschillende betalingsopties mogelijk. Zo is er een houder voor creditcardaanbieders (niet standaard inbegrepen) en een lezer voor QR- en barcodes. Verder biedt de kios een ingebouwde printer en WiFi.

Desk, vloer of wandmontage

De Samsung Kiosk is geschikt voor elke retailomgeving en op verschillende manieren installeren. De module kan zowel op de toonbank geplaatst worden, op een vloerstatief of aan de wand.

Safety first

De Samsung Kiosk maakt gebruik van een drielaagse beveiligingsbescherming. Samsung Knox beschermt de hardware, het betalingsplatform en de applicatie, evenals alle klantinformatie.

Tizen besturingssysteem

Applicatieontwikkeling wordt ondersteund via een op Linux gebaseerd open-source besturingssysteem dat aangedreven wordt door Tizen. Dat biedt hoge compatibiliteit en ondersteunt HTML5, JavaScript en CSS. Ontwikkelaars kunnen dan ook eenvoudig softwareapplicaties ontwikkelen die je op de Samsung Kiosk kunt gebruiken.

Grote fintech- en Point of Sales (POS) partners maken al gebruik van het Samsung Tizen Kiosk-ecosysteem, waaronder GRUBBRR™, Softpoint, Nanonation Inc., 900 Solutions Corp., Big Digital Corp., Global P.O.S, EuroPOS en Nowbusking.

Meer info of demo?

AplusK is officieel distributeur van de Samsung Kiosk. Wil je meer weten over deze populaire oplossing of een demo? Neem contact op met je Reseller Manager. Mail naar [email protected] of bel 088 – 7000 800.