Al meerdere awards gewonnen! De wePresent WICS-2100

NU AL MEERDERE AWARDS GEWONNEN! DE WEPRESENT WICS-2100

De WiCS-2100 is het nieuwste wePresent product en 100% ontwikkeld op collaboration. Hoewel de andere wePresent devices onderlinge samenwerking ook stimuleren, zijn deze voornamelijk gericht op draadloze presentatie en mirroring van beeld. Bij de WiCS-2100 is het juist samenwerking waar alles om draait.

Intuïtieve interface en previewfunctie
Zo biedt de WiCS-2100 een intuïtieve gebruikersinterface voor het selecteren en delen van verbonden apparaten, die in een dynamische schermindeling getoond worden. Dankzij previews van wat gebruikers op hun scherm hebben, is altijd duidelijk wat er op het grote scherm zal verschijnen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het maken van notities op het scherm sterk verbeterd.

Volledige integratie van Apple Airplay en Google Chromecast
De wePresent WiCS-2100 bevat daarnaast volledige integratie van Apple AirPlay-apparaten en audio en video van Google Chromecast in de presentatieomgeving.

Bekijk in deze video alle voordelen van de wePresent WiCS-2100

Winnaar van diverse Best of Show-awards ISE 2017
De wePresent WiCS 2100 werd op de ISE voor het eerst gepresenteerd. En niet zonder succes. Het device werd door zowel AV Technology Magazine als Installation Magazine met een Best of Show-award beloond.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de wePresent WiCS-2100 of bestellen?
Bel AplusK 088 – 7000.800 of mail naar info@aplusk.nl