Sharp PN70SC3 EOL. Opvolger is de PN70SC5

SHARP PN70SC3 EOL. OPVOLGER IS DE PN70SC5

De Sharp PN70SC3 is end of life. De opvolger is de PN70SC5. De PN-70SC5 is voorzien van optische bonding technologie voor een betere beeldweergave en werking van het touchscreen. De verbeterde schermen bieden gebruikers een nog soepelere touch-ervaring. Daarnaast onderscheiden de Sharp SC5 schermen zich door de ingebouwde soundbar, die zorgt voor een meer dan goede geluidbeleving.

Synchroon werken op mobile devices

De Touch Display Connect (voorheen Touch Display Link) functionaliteit is standaard meegeleverd en biedt de mogelijkheid om de BIGPAD met wel 50 mobiele apparaten te verbinden. Zo kunnen leerlingen en cursisten meer betrokken worden door ze op hun eigen laptop, tablet of smartphone te laten werken terwijl dit live wordt gesynchroniseerd met alle verbonden devices. Daarnaast kunt u met Touch Display Connect ook perfect een tweede scherm gebruiken, waarmee u flexibel door de ruimte loopt en de lessen interactiever maakt.

De Sharp PN-70SC5 in het kort

·       Infrarood technologie
·       Full HD resolutie (1.920x1.080)
·       Optical Bonding technologie
·       Anti-reflectie en grote kijkhoek
·       Ingebouwde soundbar
·       Touch Display Connect software
·       Licentievrije Pen Software
·       10-punts touch, 4 personen tegelijk
·       USB, HDMI en D-sub aansluitingen
·       Zeer concurrerend geprijsd

Wilt u meer informatie over dit nieuwe Sharp Capacitive Touch display of een demo in de Sharp showroom? Bel AplusK 088-7000.800 of mail naar info@aplusk.nl.